Lnpna9QLFl573oNfHalDNQkCPMjkvgzwgtazKAhG.jpg
AifUwSvvwN8Bt6Bl9wdJzMFI6S8pduJ7JKi6d7Ik.jpg

Service

Klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk. Daarom leveren wij de beste service. Zo worden al onze auto’s tiptop afgeleverd en ontvangt u gratis vervangend vervoer wanneer uw auto in onderhoud is.

Zoekopdrachten
Heeft u een occasion in gedachten maar is deze niet aanwezig binnen ons aanbod? Geen probleem! Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft gaan wij met plezier op zoek naar de door u gewenste auto.

Lease
Wilt u de mogelijkheden tot lease bespreken of bent u op zoek naar een lease auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor ons aanbod lease of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Poetsafdeling
Wij beschikken over een professionele poetsafdeling. Efficiënt, degelijk en vakkundig verzorgen wij uw auto van de buiten- én binnenkant.

BOVAG
Autobedrijf H.J. Lange uit Middelie is aangesloten bij de BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan de BOVAG-kwaliteitseisen en u proftiteert van verscheidene voordelen:

  • Aanvullende garantie
  • BOVAG Autoverzekering
  • Financiering
  • BOVAG Pechhulp

Autobedrijf H.J. Lange app
Met onze eigen app zijn wij altijd binnen handbereik. Plan eenvoudig uw werkplaatsafspraak in, chat met onze medewerkers, blader door onze occasions en nog veel meer.